Awareness through the bodyawareness through the body

Boek 'Awareness Through the Body'

ATB boek, awareness through the body in BelgiëGrondleggers, Aloka Marti en Joan Sala, hebben een boek geschreven over de door hen ontwikkelde manier van werken. Het is een Engelstalige uitgave!

AWARENESS THROUGH THE BODY
"A way to enhance concentration, relaxation and self-knowledge in children and adults."

Een uitgebreid handboek waarin ATB activiteiten (ter vergroting van aandacht, concentratie, ontspanning en zelfkennis) helder omschreven worden, zowel wat betreft werkwijze als het beoogde doel. Oefeningen om beter aanwezig te zijn in het moment, zichzelf te leren kennen en lichaam, geest en emoties beter te hanteren. Inspirerend voor iedereen die geïnteresseerd is in bewustwording en zelf-ontdekking.

In het eerste deel van het boek wordt het doel van ATB uiteen gezet, alsmede de principes waarlangs gewerkt wordt. Hierdoor krijgen de oefeningen in het tweede deel een diepere betekenis.

Het boek (geschreven in het engels!) is te bestellen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Nederlandse, België vertaling boek awareness through the bodyDe kosten bedragen 42 euro (inclusief verzendkosten vanuit Nederland). Een boekbespreking is te vinden op de website van Auroville. Het boek Awareness through the Body (ATB) is in het Frans en Spaans vertaald. Op dit moment wordt gewerkt aan de Italiaanse vertaling. 

 

ATB boek Franstalig, awareness through the body belgiëL’éveil de la conscience par le corps.
Published by Le Souffle d’Or
Barret-sur-Méouge – France
beschikbaar op : 
www.souffledor.fr

ATB boek Spaans, awareness through the body belgiëDespertar la conciencia a través del cuerpo
Published by Editorial Milenio
Spain ISBN: 978-84-9743-457-7
Beschikbaar via : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.